Jungle trektocht

De trektocht was helemaal geweldig. De afgelopen drie dagen heb ik met een groep van tien mensen een trektocht door de heuvels bij Chiang Mai gemaakt. Allemaal mensen van rond mijn leeftijd, allemaal een tijd aan het reizen, dus er ontstond al snel een leuke groep.

De trektocht bestond uit op olifanten rijden, veel wandelen, raften op bamboe vlotten, en ’s avonds rond het kampvuur zitten. Het wandelen door de jungle is erg mooi. Het enige jammere is dat je de helft van de tijd naar de grond moet kijken waar je loopt. De tocht ging over hele kleine padjes die vooral gebruikt worden door de mensen die in de dorpen wonen. Slapen deden we ook in een lokaal dorp. Het was alleen was heel koud ’s nachts, tegen het vriespunt. En dan lagen we in een bamboehut, op de grond (geen matras) en een paar dekens. Iedereen had het dus ijskoud, en sliep daardoor ook slecht. In ieder geval leuk om samen over te klagen.

Trekken door de dichte jungle

3 reacties op “Jungle trektocht”

 1. karen zegt:

  hoi Daniel
  Dat ziet er echt super uit die jungle trektocht. Ik heb nog nooit zoveel foto’s van jou gezien met steeds zo’n big smile erop. Aan bijna elke foto kun je zien hoeveel jij geniet van je reis.
  liefs Karen

 2. Stein zegt:

  Hé jongen, ziet er super uit die trektocht. En maar klagen.

  Mis je ons al 😉

 3. Daniel zegt:

  Mwa, valt wel mee, eerlijk gezegd… Niet lullig bedoeld, maar ik doe hier zo veel en ontmoet zoveel mensen dat je niet echt tijd er voor hebt om thuis echt te missen.

Een reactie toevoegen