Ticket is binnen

Retourtje avontuur

Het ticket van mijn reis is eindelijk binnen. Zondag 16 december vertrek ik om 10:00 vanaf Amsterdam naar Zürich, en vanaf daar vlieg ik door naar Bangkok, Thailand. Drie maanden later vertrek ik vanaf Singapore. Wat ik in de tussentijd doe? Nog geen idee. Ik heb drie maanden om Zuidoost-Azië te bekijken. Omdat ik in Thailand aankom doe ik in ieder geval dat land aan, en op weg naar Singapore kom ik ook nog door Maleisië. Verder denk ik nog aan Laos en Cambodja. Maar misschien wordt het ook wel Indonesië, wie weet… Dat is het mooie van geen plannen hebben. Ik kan alles doen wat ik wil, en heen gaan wat mooi is.

Over twee weken vertrek ik. De meeste voorbereidingen zijn gedaan. Ik heb er in ieder geval al erg zin in.

Een reactie op “Ticket is binnen”

  1. Kaj zegt:

    Neefmans,

    Als je dit leest ben je nog laat op in Geulle, je tas aan het pakken, of hang je in een internetcafé rond ergens in Thailand.
    Het ga je goed, beleef mooie avonturen, onmoet leuke en interessante mensen en houd ons er maar mooi van op de hoogte. Goede reis! Ome Kaj(.)

Een reactie toevoegen